Facebook Image

Kalender

  • Hits: 3065

 

Ledenweekend - VRIJDAG 23 FEBRUARI / ZATERDAG 24 FEBRUARI / ZONDAG 25 FEBRUARI

Samen met alle groepen van de chiro gaan we op weekend! We vertrekken  vrijdagavond en ’s zondags mogen de ouders hun lieve spruitjes dan weer komen ophalen. De ouders mogen gerust zijn, wij zullen heel goed op jullie gastjes passen. Het gaat een weekend boordevol plezier en keileuke spelletjes worden! Dit weekend mag je zeker niet missen! Het inschrijvingsstrookje vind je in de kersteditie van de pico bello!

Mosselfeest - ZONDAG 4 MAART

Kom met het gezin en/of de hele familie lekkere mosseltjes eten in de parochiezaal. Er is ook stoofvlees, curryworst met frietjes, een fris slaatje met kip, kaaskroketjes, verse soep en dame blanche te krijgen. Bovendien worden jullie door de beste bediend; de leiding en de kaspi’s. Inschrijvingspapieren vind je in je brievenbus, mailbox en op de chirowebsite (http://www.chirobel.be/index.php/downloads)

Daguitstap - ZONDAG 18 MAART

Nog eens een hele dag chiro, jippiejeej! Houdt deze dag zeker vrij, want de leden vinden hem elk jaar weer geweldig. We kunnen nog niet zeggen waar we naartoe gaan, dat is nog een verrassing. Inschrijvingen starten op zondag 4 februari dan krijgt iedereen een inschrijvingspapier mee naar huis. De inschrijvingen lopen t.e.m. zondag 4 maart dan is het ook mosselfeest van de chiro.

ZONDAG 16 april


Geen chiro want het is Pasen vandaag!

Quiz Knight - VRIJDAG 27 APRIL

Kom gezellig quizzen in de feesttent van Black Knight met de vriendengroep! De voorbije jaren hebben we hier al veel succes met gehad en hopelijk kunnen wij dit jaar weer op jullie steun rekenen, er zijn trouwens ook leuke prijzen te winnen! 
 

Black Knight - ZATERDAG 28 APRIL

Vandaag is het onze aspifuif Black Knight! Kom allemaal iets drinken in onze tent op de gezellig muziek. Meer info volgt 

ZONDAG 22 APRIL

Geen chiro want de leiding is de fuif aan het opkuisen. 

 

Top of Page